O nama

Ko smo mi?

Izdavačko preduzeće Miba books iz Beograda osnovano je 2013. godine sa ciljem da čitaocima u Srbiji i regionu predstavi  izdanja za koja smatramo da zaslužuju da se nađu na policama biblioteka. Do sada je objavljeno oko 200 naslova iz oblasti marketinga, filozofije, psihologije, fantastike, klasika svetske književnosti, rečnika, beletristike i svi naslovi su, osim na našem sajtu, dostupni u svim bolje snabdevenim knjižarama u Srbiji i regionu.

 

Blisko sarađujemo sa Narodnom knjigom iz Podgorice sa kojom smo neke od naslova objavili u suizdavaštvu i koja nam je značajan partner u poslovanju.

Ono od čega ne odstupamo od početka je kvalitet prevoda i lekture, grafičke pripreme i dizajna kao i štampe knjiga, gde je naš tim stručnjaka maksimalno posvećen kako bi postavili standarde u izgledu knjige i kvalitetu teksta.

 

Distributeri smo i za izdanja nekadasnje izdavačke kuće IPS Media gde se mogu pronaći vrhunski naslovi iz oblasti umetnosti, arhitekture, filozofije, beletristike, enciklopedija…
Trudićemo se da i u budućem periodu opravdamo vaša očekivanja i objavimo naslove, osluškujući vaše želje. Nastavite da pratite i čitate naša izdanja jer ova priča tek počinje.

Naša vizija za budućnost

Naša misija je da podstaknemo univerzalnu strast za čitanjem, partnerstvo sa autorima i da pomognemo u stvaranju priča i prenošenju ideja koje informišu, zabavljaju, inspirišu i povezuju ih sa čitateljima. Mi smo internacionalna kuća sa skoro 100 uredničkih i kreativno nezavisnih izdavačkih naslova.

Volim da čitam romane. Sjajno je imati ljubavnu priču u knjizi kojoj se uvek možete vratiti i shvatiti koliko je ljubav neophodna u  našim krhkim životima.

Milica Ivanović

Samo sam hteo da vam kažem koliko sam zadovoljan vašim sajtom. Našao sam ono što mi je potrebno lako i knjige stigle blagovremeno. Samo tako nastavite.

Zoran Mirković

Mislim da je knjiga savršen poklon za svake prilike. Definitivno bih preporučila MibaBooks za pronalaženje savršenog poklona.

Slavica Jovanović