Акција!

NOSTRADAMUS – Proročanstva za budućnost

Оригинална цена је била: 1650,00 rsd.Тренутна цена је: 1403,00 rsd.

Povez: tvrd
Pismo: latinica
Format: 140×200 mm
Broj strana: 360

, , Ознака: Product ID: 2754
Deli:

Opis

Autor Mario Riding vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz tajanstveni svet Nostradamusa, najvećeg proroka i vizionara svih vremena. Nostradamusova proročanstva intrigiraju svet već vekovima, i ova knjiga pruža inovativan uvid u njegove tajanstvene tekstove.
Od 16. veka, Nostradamusova proročanstva su štampana i čitana širom sveta, a često se povezuju sa ključnim istorijskim događajima. Ova knjiga otkriva zapanjujuće nove interpretacije njegovih stihova i nudeći odgovore na pitanja koja i danas intrigiraju čovečanstvo.
Da li je sudbina britanske monarhije neizbežna, kako Nostradamus sugeriše? Da li će se globalni rat ikada ostvariti i kakve bi to posledice imalo na svetsku klimu? Ovi su samo neka od pitanja na koja autor nudi duboke analize i učene komentare.
Nostradamusove vizije su često povezivane sa istorijskim događajima poput rušenja Kula Bliznakinja 11. septembra, rata u Iraku 2003, katastrofalnih uragana i cunamija 2004/2005. Njegove stihove prate revolucionarni prevodi Maria Ridinga, omogućavajući čitaocima da dobiju dubok uvid u budućnost 21. veka.
Ova knjiga je obavezno štivo za sve one koji žele bolje razumeti i tumačiti Nostradamusove proročke rukopise. Neka vas vodi kroz vrata tajanstvene budućnosti i omogući vam da bolje razumete svet oko sebe.

Deli:

Ocene

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „NOSTRADAMUS – Proročanstva za budućnost“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *