Акција!

Kako ostariti

Оригинална цена је била: 880,00 rsd.Тренутна цена је: 748,00 rsd.

Povez: tvrd
Pismo: latinica
Format: 115×195 mm
Broj strana: 176

Deli:

Opis

Brinete se da će vam starost neizbežno odneti libido i zdravlje, a sasvim moguće i da će vam faliti koji kliker? Pa, Ciceron ima dobre vesti za vas. U Kako ostariti veliki rimski besednik i državnik opisuje kako druga polovina života može da bude njen najbolji deo – i kako ćete možda otkriti da u baštovanstvu i čitanju ima daleko više zadovoljstva nego što ga je ikada u seksu bilo.
Ispunjen drevnom mudrošću i praktičnim uputstvima, Ciceronov kratak i šarmantan klasik – napisan 44. godine pre nove ere pod originalnim nazivom O starosti – oduševljava i inspiriše čitaoce, od Svetog Avgustina do Tomasa Džefersona, već dve hiljade godina. Predstavljeno ovde u energičnom novom prevodu, sa uvodom koji pruža nove informacije i originalnim latinskim tekstom, delo se direktno bavi najvećim strahovima kada je u pitanju starenje i iznosi ubedljive argumente u prilog tome da se u ovim strahovima prili­čno preteruje – ili su sasvim neosnovani.
Montenj je rekao kako Ciceronova knjiga „otvara apetit za starenjem”. Jedan od očeva osnivača Amerike, Džon Adams, neprestano ju je iznova čitao u svojim poznim godinama, a danas su njene lekcije važnije nego što su ikada bile, u svetu opsednutom beznadežnom jurnjavom za mladošću.

Deli:

Ocene

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kako ostariti“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *