Akcija!

Oslobođeni od psihopate

935,00 rsd

Povez: broš
Pismo: latinica
Format: 140×200 mm
Broj strana: 272

Deli:

Opis

Da li ste ikada bili u vezi sa psihopatom?
Moguće je, ako i jeste, da to nećete saznati. Psihopate su prevejani šarmeri i vešti manipulatori, dotle da počnete da prihvatate ekstremna ponašanja kao normalna… Čak i ako ste njima povređeni.

Svuda oko nas, svakog bogovetnog dana, ljudska bića uskraćena za empatiju stvaraju haos i uništavaju ljudima živote na najokrutnije moguće načine. U neprestanoj potrazi za novcem, seksom, uticajem ili jednostavno zabavom, psihopate će učiniti sve što mogu da steknu moć nad drugima. Skrivaju se iza vela normalnosti, upravljajući svojim prijateljima i partnerima kao pionima u šahu.

Koristeći lažno divljenje i laskanja da bi došli do onoga što žele, mogu da uvuku svaku lakovernu metu u odnos. Kada je uvuku, oni šarmantnim obećanjima pokreću psihičke igre i otpočinju psihološku torturu. Žrtve napuštaju uništene i zbunjene, nesposobne da shvate – ni da formulišu – košmar koji su upravo preživeli.

Autor ove knjige, pisane iz srca, koja je prvi vodič za preživele, je to i sam preživeo, i nudi nadu za izlečenje i oporavak posle psihopatskog zlostavljanja. Oprostite se od haosa, auto-sumnji i viktimizacije. Vi ste slobodni.

Deli:

Ocene

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Oslobođeni od psihopate“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *